Activitate SRAIT Craiova

Raport de activitate al filialei în perioada ianuarie 2012 - decembrie 2015

Martie 2020
Dezbatere tematica "Perspectiva unui parteneriat PRO initiative, proiecte de cercetare in colaborare transnationala", Invitat: Dl. Gabriel Vartopeanu, Director Regional ETCC (European Training Centre Copenhagen) Danemarca
Octombrie 2019
Filiala SRAIT Craiova acorda:
 • Diploma si premiu de performanta pentru absolventii promotiei 2019 cu rezultate deosebite la invatatura si activitate competitionala:
  • Ciucă C. Oana-Mihaela, absolventa a sectiei Automatica si informatica aplicata
  • Sava C. Andreea-Daniela, absolventa a sectiei Ingineria sitemelor multimedia
Premierea a avut loc in cadrul festivitatii de inmanare a diplomelor absolventilor promotiei 2019 ai Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica, Universitatea din Craiova.
Octombrie 2018
Filiala SRAIT Craiova inmaneaza:
 • DIPLOMA si PREMIUL SRAIT PENTRU REALIZARE PRACTICA REMARCABILA
  d-lui Ing. ANDREI VOINEA, pentru lucrarea cu titlul ROBOT MOBIL ECHIPAT CU LIDAR

Filiala SRAIT Craiova acorda:
 • Diploma si premiu de performanta pentru absolventii promotiei 2018 cu rezultate deosebite la invatatura si activitate competitionala:
  • POPA I.A. ANDREI-COSMIN, absolvent al sectiei Automatica si informatica aplicata
  • STATIE I. ALINA-ELENA, absolventa a sectiei Ingineria sitemelor multimedia
Premierea a avut loc in cadrul festivitatii de inmanare a diplomelor absolventilor promotiei 2018 ai Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica, Universitatea din Craiova.
Octombrie 2017
Filiala SRAIT Craiova acorda:
 • Diploma si premiu de performanta pentru absolventii promotiei 2017 cu rezultate deosebite la invatatura si activitate competitionala:
  • SĂLCEANU V. MARIUS, absolvent al sectiei Automatica si informatica aplicata
  • RĂDOI F. ROBERT-GABRIEL, absolvent al sectiei Ingineria sitemelor multimedia
 • Diploma si premiu de excelenta pentru firmele cu activitate sustinuta in parteneriatul pentru educaţie în domeniul Ingineria Sistemelor alaturi de Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica, Universitatea din Craiova. Premiul individual - monografia AUTOMATICA, vol. III, Editura Academiei Române – editat sub egida SRAIT -- se acorda firmelor:
  • HELLA Romania SRL - Craiova, Director: Nicolae NEAGU
  • CS Romania - Craiova, Director: Mircea GROSU
Premierea a avut loc in cadrul festivitatii de inmanare a diplomelor absolventilor promotiei 2017 ai Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica, Universitatea din Craiova.
Octombrie 2016
Filiala SRAIT Craiova acorda:
 • Diploma si premiu de performanta pentru absolventii promotiei 2016 cu rezultate deosebite la invatatura si activitate competitionala:
  • Păstae Laurențiu-Marian, absolvent al sectiei Automatica si informatica aplicata
  • Nichițelea Teodor-Constantin, absolvent al sectiei Automatica si informatica aplicata
  • Unguritu Maria-Geanina, absolventa a sectiei Automatica si informatica aplicata
 • Diploma si premiu de excelenta pentru firmele cu activitate sustinuta in parteneriatul pentru educaţie în domeniul Ingineria Sistemelor alaturi de Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica, Universitatea din Craiova. Premiul individual - monografia AUTOMATICA, vol. II, Editura Academiei Române – editat sub egida SRAIT -- se acorda firmelor:
  • HELLA Romania SRL - Craiova, Director: Nicolae NEAGU
  • CS Romania - Craiova, Director: Mircea GROSU
Premierea a avut loc in cadrul festivitatii de inmanare a diplomelor absolventilor promotiei 2016 ai Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica, Universitatea din Craiova.
Octombrie 2015
Filiala SRAIT Craiova acorda:
 • Diploma si premiu de performanta pentru absolventii promotiei 2015 cu rezultate deosebite la invatatura si activitate competitionala:
  • PETRE SIMONA-ELENA, absolventa a sectiei Automatica si informatica aplicata
  • MĂMULEANU MĂDĂLIN LUCIAN, absolvent al sectiei Ingineria sistemelor multimedia
  • ZAMFIR DANIEL DUMITRU, absolvent al sectiei Electronica aplicata
 • Diploma si premiu de excelenta pentru firmele cu activitate sustinuta in parteneriatul pentru educaţie în domeniul Ingineria Sistemelor alaturi de Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica, Universitatea din Craiova. Premiul individual - monografia AUTOMATICA, vol. I, Editura Academiei Române – editat sub egida SRAIT -- se acorda firmelor:
  • HELLA Romania SRL - Craiova, Director: Nicolae NEAGU
  • CS Romania - Craiova, Director: Mircea GROSU
Premierea a avut loc in cadrul festivitatii de inmanare a diplomelor absolventilor promotiei 2015 ai Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica, Universitatea din Craiova.

Imagini de la activitatea de premiere:
Octombrie 2014
Filiala SRAIT Craiova premiază sefii de promotie ai specializarilor Automatica si informatica aplicata si Ingineria sistemelor multimedia: ing. Simona Gabriela STANCU respectiv, ing. Diana SCARLATESCU.
Premiul individual acordat: 150 lei + monografia SISTEME CU MAI MULTE ECHILIBRE. APLICATII LA RETELE NEURONALE, autor Daniela Danciu, Editura Universitaria, 2006.
Premierea a avut loc in cadrul festivitatii de inmanare a diplomelor absolventilor promotiei 2014 ai Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica, Universitatea din Craiova (a se vedea articolul in ziarul regional Gazeta de Sud).
Februarie 2014
Sucursala AGIR DOLJ in colaborare cu Filiala SRAIT Craiova a organizat in 20 februarie 2014 Colocviul CONSTANTIN BELEA. Prof. Dr. Docent Constantin BELEA este fondatorul Scolii de Automatica in Craiova. Detalii in INVITATIE. Anuntul a aparut si in ziaurul local Cuvantul Libertatii

Raport de activitate al filialei în perioada ianuarie 2013 - decembrie 2013

Membrii filialei in Comitete Tehnice IFAC (International Federation of Automatic Control)
C1. Systems and signals
TC 1.2. Adaptive and Learning Systems – Prof. dr. Emil PETRE
TC 1.4. Stochastic Systems – Prof. dr. Constantin MARIN
C2. Design Methods
TC 2.3. Nonlinear control Systems – Prof. dr. ing. Vladimir RASVAN
TC 2.5. Robust Control - Prof. dr. Dan POPESCU
TC 2.6. Distributed Parameter Systems - Conf. dr. Daniela DANCIU
C4. Mechatronics, Robotics and Components
TC 4.2.Mechatronic Systems - Prof. dr. Mircea NITULESCU
TC 4.3.Robotics - Prof. dr. Mircea IVANESCU
C6. Process and power systems
TC 6.4 Fault detection, supervision, & safety of technical precesses
   • Prof. dr. Eugen IANCU
   • Prof. dr. Matei VINATORU,
Octombrie 2013
Filiala SRAIT Craiova premiază rezultatele deosebite ale studenţilor la concursuri internaţionale în anul academic 2012-2013. Echipa formată din studenţii Sorin Petroianu, Marius Anghel şi Lucian Piţigoiu (anul IV, secţia Automatică şi Informatică Aplicată) au ocupat locul II la competiţia internaţională THE FREESCALE CUP 2013, proba specială "Evitare obstacole". Premii acordate: 200 RON / student premiat.
Octombrie 2012
Filiala SRAIT Craiova premiază pe cel mai bun absolvent al promoției 2012 pentru studii de licentă în domeniul Ingineria Sistemelor - Dl. ing. Gabriel Risnita. Premiu acordat: Monografia AUTOMATICĂ, vol. 1, Editura Academiei Române, București, 2009.
Octombrie 2011
Filiala SRAIT Craiova premiază pe cel mai bun absolvent al promoției 2011 pentru studii de licentă în domeniul Ingineria Sistemelor - Dl. ing. Costin Miulescu. Premiu acordat: Monografia AUTOMATICĂ, vol. 1, Editura Academiei Române, București, 2009.

Raport de activitate al filialei în perioada iunie 2007 - octombrie 2011
Proces verbal ședința alegeri la nivelul filialei